Ærtebruschetta med ricotta og forårsløg
28. juli 2021
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Små lysegrønne hapser med friskbælgede ærter, forårsløg og brøndkarse. Servér dem som forret eller en lille appetizer før en god middag.
Ingredienser
Sådan gør du
Blend friskbælgede ærter, ricotta og citronsaft til en tyk creme i en blender eller minihakker. Smag til med salt og peber og evt. lidt mere citronsaft.
Skær brødet i skiver, og rist det sprødt på begge sider på en brødrister.
Smør ærtecremen på de ristede brødskiver.
Skyl og snit forårsløgene i tynde skrå skiver. Top brødene med snittede forårsløg, friskbælgede ærter og rigeligt med brøndkarse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk