Ærtebruschetta med ricotta og forårsløg

28. juli 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Små lysegrønne hapser med friskbælgede ærter, forårsløg og brøndkarse. Servér dem som forret eller en lille appetizer før en god middag.

Ingredienser

Sådan gør du

Blend friskbælgede ærter, ricotta og citronsaft til en tyk creme i en blender eller minihakker. Smag til med salt og peber og evt. lidt mere citronsaft.
Skær brødet i skiver, og rist det sprødt på begge sider på en brødrister.
Smør ærtecremen på de ristede brødskiver.
Skyl og snit forårsløgene i tynde skrå skiver. Top brødene med snittede forårsløg, friskbælgede ærter og rigeligt med brøndkarse.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar