Ærte-asparges-suppe med bresaolaruller og røsti

Bresaola er saltet og tørret oksefilet – her giver det modspil til de milde asparges. Suppen får en fantastisk flot grøn farve af både ærter og asparges. Servér med sprøde røsti til.

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoffel og gulerødder, og riv dem groft. Krydr med salt. Lad det hvile i 15 minutter. Læg grøntsagerne i et rent viskestykke, og vrid væden fra.
Pisk ægget sammen i en stor skål, og rør det sammen med grøntsagerne. Form små røsti af blandingen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg dem i en 200° varm ovn i 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Pil og hak løget. Bræk enderne af aspargesene. Skær aspargesene i mindre stykker.
Kog løg, ærter og asparges møre i grøntsagsbouillon i en gryde i 6-8 minutter. Tilsæt friskhakket mynte, og blend suppen med en stavblender direkte i gryden. Smag til med salt og peber.
Bræk enderne af aspargesene. Damp aspargesene let i en gryde med kogende vand, og skær dem i halve. Rul bresaola omkring de dampede asparges og ærtespirer.
Hæld suppen i skåle, og servér med bresaolaruller og røsti.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
26. juli 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar