Æggewraps med rejer og spinat-ostecreme
7. december 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Spis de her æggewraps som en nem og hurtig aftensmad, eller skær dem i mindre stykker, og servér dem til forret, som velkomstsnacks eller på buffetbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg, mælk og salt. Varm en lille pande op, dryp olie på, og fordel et tyndt lag æggemasse på panden. Steg omeletten i 1 minut på hver side. Læg den på en tallerken, og hold den varm ved at dække med f.eks. sølvpapir.
Fortsæt sådan, indtil du har brugt al æggemassen.
Optø spinaten, og kram den fri for overskydende væske. Mos avocadoen, og rør den med mascarpone, citronsaft, presset hvidløg og spinat. Smag til med salt og peber.
Smør spinat-ostecremen på æggeomeletten, læg rejer og basilikumblade ovenpå, dryp citronsaft øverst, og rul eller fold wrappene sammen.
Servér dine wraps med groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk