Æggewraps med laks og avocado
25. marts 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Lav nemme wraps af æg, og fyld dem med grønne og cremede grøntsager og laks! En rigtig luksuriøs frokost eller et let aftensmåltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg og salt sammen. Smelt smør på en varm pande, og steg helt tynde æggewraps.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl og dup spinaten tør.
Smør flødeost på de stegte æggewraps, og fordel spinat, avocadoskiver og laks oven på dem.
Pres saften af citronen, dryp med lidt citronsaft, og krydr med peber.
Rul wrappen sammen, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Vores skønne opskrifter på wraps til aftensmad