Æggewrap med sprødt grønt
29. juni 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
De tynde pandekager er lavet af æg, og så er de rullet om sprøde grøntsager og hytteost. Perfekt til frokost!
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æg og vand sammen i en skål, og drys med hakket persille, salt og peber.
Pensl en pande med lidt olie, og varm den godt op.
Hæld æggemassen på panden, og bag omeletten ved middel varme, til den er stivnet.
Vend omeletten, og steg den gylden på den anden side.
Rens og flæk asparges på langs. Skyl og skær agurk i stave, og bryd salaten i mindre stykker. Skyl ærteskud.
Fordel grøntsager og hytteost på omeletten, og rul den sammen.
Skær omeletten over på midten, og nyd den evt. med groft brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk