Æggesandwich med grillet peberfrugt
21. august 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Det er nemt at lave sine egne grillede peberfrugter, men skal det gå stærkt, kan du købe dem på glas.
Ingredienser
Sådan gør du
Hak æggene groft. Pil og hak skalotteløget fint. Bland æg med løg, kapers, mayonnaise, cremefraiche, sennep og karry i en skål. Smag til med salt og peber. Lad salaten trække en halv time.
Rist brødet, og fordel grillede peberfrugter og æggesalat ovenpå. Pynt med klippet karse, læg et stykke brød over, og klem let sammen. Spis straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk