Æggepandekage med skinke og ost
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Start dagen med en lækker æggepandekage fyldt med gode sager som skinke, tomat og ost.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggene med salt og peber i en dyb tallerken. Varm lidt olie på en varm slip let-pande.
Tilsæt derefter æggemassen, og fordel den, så den dækker hele panden (som en pandekage).
Skær tomat i skiver. Kom ost, skinke og tomat på, og rul pandekagen sammen.
Steg som en pandekage på begge sider i et par minutter ved medium varme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk