Æggepandekage med skinke og ost

1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Start dagen med en lækker æggepandekage fyldt med gode sager som skinke, tomat og ost.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk æggene med salt og peber i en dyb tallerken. Varm lidt olie på en varm slip let-pande.
Tilsæt derefter æggemassen, og fordel den, så den dækker hele panden (som en pandekage).
Skær tomat i skiver. Kom ost, skinke og tomat på, og rul pandekagen sammen.
Steg som en pandekage på begge sider i et par minutter ved medium varme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar