Æggemuffins med søde kartofler og chorizo
30. oktober 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
De smukke, gule æggemuffins er nemme at have med på farten – og endnu nemmere at bikse sammen dagen inden picnicturen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skræl de søde kartofler, og skær dem i tern. Fordel dem i et ovnfast fad. Skær chorizo i skiver på 1 cm’s tykkelse, og fordel dem i fadet. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend rundt.
Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til kartoflerne er møre.
Sæt muffinforme af papir i en muffinbageform. Fordel søde kartofler og chorizotern i formene. Smuldr feta over i små stykker.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål, og hæld det over formene. Drys med græskarkerner, og sæt muffinsene i ovnen i 15 minutter, til æggemassen er fast og gylden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på æggemuffins