Æggemuffins med søde kartofler og chorizo

30. oktober 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

De smukke, gule æggemuffins er nemme at have med på farten – og endnu nemmere at bikse sammen dagen inden picnicturen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skræl de søde kartofler, og skær dem i tern. Fordel dem i et ovnfast fad. Skær chorizo i skiver på 1 cm’s tykkelse, og fordel dem i fadet. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend rundt.
Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til kartoflerne er møre.
Sæt muffinforme af papir i en muffinbageform. Fordel søde kartofler og chorizotern i formene. Smuldr feta over i små stykker.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål, og hæld det over formene. Drys med græskarkerner, og sæt muffinsene i ovnen i 15 minutter, til æggemassen er fast og gylden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar