Æggemuffins med ærter og gedeost

20. maj 2020 af .

Foto: Marieke Verdenius

De små æggemuffins smager skønt både kolde og varme, så de er oplagte at tage med på madpakken.

Ingredienser

Udstyr

12 muffinforme

Sådan gør du

Pisk æggene i en stor skål med lidt salt og peber.
Smuldr gedeosten i små stykker, og hæld den i sammen med ærterne.
Hak purløg fint, og rør det meste af den i.
Smør en muffinform, og hæld blandingen deri.
Bag frittataerne gyldne i ovnen ved 190° i 15 minutter.
Servér dem med et drys af den sidste purløg.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar