Æggemuffins med ærter og gedeost
20. maj 2020
af
Annemieke Boots.
Foto: Marieke Verdenius
De små æggemuffins smager skønt både kolde og varme, så de er oplagte at tage med på madpakken.
Ingredienser
Udstyr
12 muffinforme
Sådan gør du
Pisk æggene i en stor skål med lidt salt og peber.
Smuldr gedeosten i små stykker, og hæld den i sammen med ærterne.
Hak purløg fint, og rør det meste af den i.
Smør en muffinform, og hæld blandingen deri.
Bag frittataerne gyldne i ovnen ved 190° i 15 minutter.
Servér dem med et drys af den sidste purløg.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på nemme æggemuffins