Æggemuffins

Æggemuffins minder lidt om en traditionel æggekage, bare i portionsstørrelser. De små muffins er gode i madpakken og kan sagtens fryses.

Æggemuffins
0-30 min.

(5)

October 5, 2022 af Kristine HøegFoto: Line Falck Christensen

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Vil du hellere have bacon i dine muffins, kan du skære den i tern, stege den let på en pande, og røre den i æggemasse, inden den bages.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Æggemuffins: Sådan laver du de bedste

Æggemuffins er egentlig bare små æggekager bagt i muffinforme. De er geniale i madpakken – især fordi de kan laves i store portioner, fryses ned og tages op igen, når de skal bruges!

Æggemuffins med bacon eller skinke

Denne opskrift på æggemuffins er med kartofler og soltørrede tomater, men du kan selvfølgelig skifte de to ting ud med andre lækre sager. F.eks. er bacon og skinke (enten kogt eller tørret) også et godt bud, hvis du vil have en udgave med kød. 

Kartofler er gode, fordi de er billige og mætter godt. Så hvis du gerne vil spare lidt på madbudgettet, bør du dog holde fast i kartoflen. Semidried tomater kan også sagtens skiftes ud med almindelige friske tomater.

Prøv også at variere dine æggemuffins med alt fra spinat og squash til peberfrugt og broccoli. Dine æggemuffins er smarte, når du vil have tømt køleskabet, for de fleste grøntsager kan kommes i dine muffins.

Måske du også kan li'