Æggekage med squash, spinat og gedeost
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Æggekage er både nemt og lækkert i en travl hverdag. I denne version får du et skønt tvist af grøntsager og gedeost.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Skyl squash, og skær den i tynde skiver. Steg skiverne i smør på en pande, indtil de bliver bløde og gyldne.
Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber.
Skyl spinaten, og steg den sammen med squash, indtil den falder sammen. Hæld æggemassen på panden.
Fordel gedeost i mindre stykker i æggemassen, og sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast. Servér med ristet rugbrød.
Tip!
Hvis du ikke har en pande, der kan tåle at komme i ovnen, kan du bage æggekagen i et ovnfast fad, når du har stegt grøntsagerne. Udskift evt. gedeost med en mild feta.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Æggekage i ovn med kartofler
Powered by Froala Editor