Æggekage med kartofler, mozzarella og spinat
19. juni 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En nem og lækker æggekage – eller fritatta, som er den italienske betegnelse. Æggekagen er hurtig at lave, og passer perfekt til travle dage!
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker, og kog dem, til de er netop møre.
Pisk æggene sammen, og krydr med salt og peber. Skyl squashen, og skær den i tern. Skyl spinaten. Rens og hak chili.
Steg squash i lidt olie på en pande. Tilsæt kartofler og spinat, og steg kort.
Tilsæt chili og mozzarella, og hæld æggemassen over. Steg videre ved lav varme i ca. 10 minutter, til æggemassen stivner.
Drys frittataen med plukket basilikum, og servér med brød til.
Tip!
Steg frittataen færdig i ovnen i 10 minutter ved 175°, så slipper du for at holde øje med den på panden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækker opskrift på æggekage med bacon
Powered by Froala Editor