Æggekage med kartofler, mozzarella og spinat

19. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En nem og lækker æggekage – eller fritatta, som er den italienske betegnelse. Æggekagen er hurtig at lave, og passer perfekt til travle dage!

Ingredienser

Sådan gør du

Skræl kartoflerne, skær dem i mindre stykker, og kog dem, til de er netop møre.
Pisk æggene sammen, og krydr med salt og peber. Skyl squashen, og skær den i tern. Skyl spinaten. Rens og hak chili.
Steg squash i lidt olie på en pande. Tilsæt kartofler og spinat, og steg kort.
Tilsæt chili og mozzarella, og hæld æggemassen over. Steg videre ved lav varme i ca. 10 minutter, til æggemassen stivner.
Drys frittataen med plukket basilikum, og servér med brød til.

Tip!

Steg frittataen færdig i ovnen i 10 minutter ved 175°, så slipper du for at holde øje med den på panden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar