Æggekage med kartofler, feta og bacon

En fyldig æggekage, der mætter godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, men behold skrællen på. Kog kartoflerne i letsaltet vand i 7-8 minutter, og hæld vandet fra.
Afkøl kartoflerne en smule, og skær dem i tykke skiver.
Tænd ovnen på 200º.
Pisk æg og fløde let sammen, og krydr med salt og peber.
Fordel kartoflerne i et ovnfast fad eller en tærteform, og hæld æggemassen over. Top med smuldret feta.
Sæt fadet i ovnen 15-20 minutter, til æggemassen er fast.
Skær bacon i skiver, og steg dem sprøde på en varm, tør pande. Skær radiserne i skiver, og hak purløg.
Pynt æggekagen med bacon, radiser og purløg, og server med rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar