Æggekage med kartofler, bacon og grov pesto
23. april 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
En god æggekage kræver rigelige mængder sprødstegt bacon på toppen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skræl kartoflerne, og skær dem i grove stykker. Kog kartoflerne i letsaltet vand, til du akkurat kan stikke en gaffel igennem uden modstand. Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber.
Steg bacon sprødt på en pande, og lad det dryppe af på køkkenrulle. Hæld dernæst æggemassen på panden, og fordel kartofler over. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter.
Rist mandlerne let på en tør pande, og hak dem. Hak basilikum. Riv parmesan groft. Bland det hele i en skål.
Top æggekagen med grov pesto og bacon, og servér med ristet rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk