Æggekage med grøntsager og bresaola
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Giv den klassiske æggekage et sommerligt tvist med grønne asparges og nye kartofler.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog kartoflerne i 10-15 minutter i letsaltet vand, til du netop kan stikke en gaffel igennem, og skær dem derefter i halve.
Skyl aspargesene, og knæk bunden af dem.
Tænd ovnen på 175°. Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber.
Skyl spinaten, og steg den i en smule smør på en pande, indtil den falder sammen. Vend den i æggemassen, og hæld æggemassen på panden.
Fordel kartofler og asparges over. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast.
Fordel derefter bresaola og finthakket purløg over æggekagen, og servér med ristet rugbrød.
Tip!
Kan din pande ikke tåle at komme i ovnen, så bag æggekagen i et smurt ovnfast fad.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk