Æggekage med grøntsager og bresaola

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Giv den klassiske æggekage et sommerligt tvist med grønne asparges og nye kartofler.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog kartoflerne i 10-15 minutter i letsaltet vand, til du netop kan stikke en gaffel igennem, og skær dem derefter i halve.
Skyl aspargesene, og knæk bunden af dem.
Tænd ovnen på 175°. Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber.
Skyl spinaten, og steg den i en smule smør på en pande, indtil den falder sammen. Vend den i æggemassen, og hæld æggemassen på panden.
Fordel kartofler og asparges over. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast.
Fordel derefter bresaola og finthakket purløg over æggekagen, og servér med ristet rugbrød.

Tip!

Kan din pande ikke tåle at komme i ovnen, så bag æggekagen i et smurt ovnfast fad.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar