Æggekage med edamamebønner, skinke og kartofler
24. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Æggekage er hurtig og lækker aftensmad eller frokost, og i denne opskrift får den smag fra både edamamebønner, skinke og kartofler. Hvis du har kogte kartofler i overskud fra en anden dag, kan du få dem brugt i denne nemme ret.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand. Pisk æg og yoghurt sammen. Krydr med salt og peber.
Hæld kogende vand over edamamebønnerne i en skål, og hæld det fra, når de er tøet op. Pil de kogte kartofler, og skær dem i skiver.
Skær skinke i tern. Vend edamamebønner, kartofler og skinke i æggemassen.
Opvarm en pande (som kan gå i ovnen, dvs. uden plastikhåndtag) med smør, hæld æggemassen på panden, og steg den i ca. 3 minutter, til massen har sat sig.
Steg æggekagen færdig i ovnen ved 190° i 25 minutter, til den er gylden.
Skyl salaten. Rens peberfrugten, og skær den i ringe.
Rør ingredienserne sammen, og hæld dressingen over salat og peberfrugt i en skål.
Servér æggekagen med salat og rugbrød. Pynt med klippet karse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk