Æggekage med chorizo og græskar
6. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Prøv en spanskinspireret æggekage, der kombinerer spicy chorizo, sødlige græskartern og cremet gedeost. Den perfekte ret til dage, hvor aftensmaden skal være nem!
Ingredienser
Udstyr
et ovnfast fad, 20 x 30 cm
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skræl græskarret. Halvér det, og fjern kernerne med en ske (gem kernerne).
Skær græskarkødet i mundrette tern, og fordel dem i et ovnfast fad. Skær chorizo i skiver på 1 cm’s tykkelse, og fordel dem i fadet. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend rundt.
Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til græskarternene er møre.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål, og fordel det over græskar og chorizo i ovnfadet. Fordel små stykker gedeost øverst, og drys med græskarkerner.
Sæt fadet i ovnen i yderligere 30 minutter, til æggemassen er fast og gylden. Servér med groft brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk