Æggekage med chorizo og bagte peberfrugter

19. juni 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Giv din æggekage ekstra smag a la Spanien med bagte peberfrugter og chorizo.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skyl peberfrugterne, halvér dem, og fjern kernerne. Skær peberfrugterne i grove skiver, og fordel dem i et ovnfast fad.
Skær chorizo i skiver på 1 cm's tykkelse, og fordel dem i fadet. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend rundt.
Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til peberfrugtskiverne er møre, og chorizoen er let sprød.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål, og fordel det over peberfrugt og chorizo i ovnfadet. Fordel små stykker gedeost øverst.
Bag fadet i ovnen i yderligere 30 minutter, til æggemassen er fast og gylden. Servér med groft brød og bredbladet persille.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar