Æggekage med chorizo og bagte peberfrugter
19. juni 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Giv din æggekage ekstra smag a la Spanien med bagte peberfrugter og chorizo.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skyl peberfrugterne, halvér dem, og fjern kernerne. Skær peberfrugterne i grove skiver, og fordel dem i et ovnfast fad.
Skær chorizo i skiver på 1 cm's tykkelse, og fordel dem i fadet. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend rundt.
Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til peberfrugtskiverne er møre, og chorizoen er let sprød.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål, og fordel det over peberfrugt og chorizo i ovnfadet. Fordel små stykker gedeost øverst.
Bag fadet i ovnen i yderligere 30 minutter, til æggemassen er fast og gylden. Servér med groft brød og bredbladet persille.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk