Æggekage med bacon

16. april 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Når du bager æggekagen færdig i ovnen, puffer den lidt op og bliver ekstra luftig. Og så undgår du, at den bliver sort på den ene side og rå på den anden.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg bacon sprødt på en stegepande, der kan tåle at komme i ovnen, og lad baconen dryppe af på fedtsugende papir. Gem baconfedtet i panden.
Tænd ovnen på 180°. Pisk æggene sammen. Pisk kartoffelmel, salt, peber og mælk sammen, og pisk æggene i. Varm baconfedtet i panden op, og hæld æggemassen på. Steg æggekagen i 4-5 minutter, til den har sat sig let i bunden.
Bag æggekagen færdigt i ovnen i 25 minutter.
Top æggekagen med bacon, tomater i både og finthakket purløg. Servér med godt brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar