Æggekage med bacon
16. april 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Når du bager æggekagen færdig i ovnen, puffer den lidt op og bliver ekstra luftig. Og så undgår du, at den bliver sort på den ene side og rå på den anden.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg bacon sprødt på en stegepande, der kan tåle at komme i ovnen, og lad baconen dryppe af på fedtsugende papir. Gem baconfedtet i panden.
Tænd ovnen på 180°. Pisk æggene sammen. Pisk kartoffelmel, salt, peber og mælk sammen, og pisk æggene i. Varm baconfedtet i panden op, og hæld æggemassen på. Steg æggekagen i 4-5 minutter, til den har sat sig let i bunden.
Bag æggekagen færdigt i ovnen i 25 minutter.
Top æggekagen med bacon, tomater i både og finthakket purløg. Servér med godt brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk