Æg med grøntsager og parmesan
29. juni 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
En pande fyldt med æg, spinat, parmesan og en lille smule fløde. Denne ret er perfekt til brunch eller frokost!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl og tør spinaten. Klip purløg. Rens og snit forårsløg i mindre stykker.
Sautér spinat, purløg og forårsløg i fløde i en sauterepande, til spinaten falder sammen. Smag til med salt og peber, og vend revet parmesan i.
Fordel spinatblandingen i ovnfaste fade eller små portionspander.
Slå æggene ud oven på fyldet, og bag det i ovnen i ca. 12 minutter, til æggehviden er fast.
Drys evt. med lidt ekstra parmesan, og servér med groft rugbrød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk