Æg med grøntsager og parmesan

29. juni 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

En pande fyldt med æg, spinat, parmesan og en lille smule fløde. Denne ret er perfekt til brunch eller frokost!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl og tør spinaten. Klip purløg. Rens og snit forårsløg i mindre stykker.
Sautér spinat, purløg og forårsløg i fløde i en sauterepande, til spinaten falder sammen. Smag til med salt og peber, og vend revet parmesan i.
Fordel spinatblandingen i ovnfaste fade eller små portionspander.
Slå æggene ud oven på fyldet, og bag det i ovnen i ca. 12 minutter, til æggehviden er fast.
Drys evt. med lidt ekstra parmesan, og servér med groft rugbrød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar