Æbletærte med marcipan
Under de bløde, kaneldryssede æblebåde gemmer sig en lækker marcipanremonce, som får hver bid af denne æbletærte til at smage lige så godt, som den ser ud!
![Æbletærte med marcipan](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/aebletaerte-med-marcipan-og-kanelcremefraiche_5125.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5553717936522687&fp-y=0.26011776418645377&fp-z=1.2906116237652319&or=180)
31-60 min.
(2)
September 13, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hviletid, mørdej: I alt 2 timer.
Ingredienser
personer
Udstyr
- en tærteform med løs bund, ca. 20 cm i diameter
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner