Æbletærte med marcipan

Under de bløde, kaneldryssede æblebåde gemmer sig en lækker marcipanremonce, som får hver bid af denne æbletærte til at smage lige så godt, som den ser ud!

Æbletærte med marcipan
31-60 min.

(2)

September 13, 2019 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hviletid, mørdej: I alt 2 timer.

Ingredienser

personer

Udstyr

  • en tærteform med løs bund, ca. 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Marcipan tilovers? Skær den i 2 mm tynde skiver, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem gyldne i ovnen ved 180° i ca. 10 minutter, og servér som sprøde marcipanchips.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'