Æbletærte med hjertelåg

Friske æbler smager fantastisk i en sød tærte – her er frugttærten toppet med dej stukket ud i små hjerter, der giver et flot og sprødt låg. Servér fx med vaniljeis.

Æbletærte med hjertelåg
31-60 min.

(1)

May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Udstyr

  • små hjerteudstikkere (evt. i tre forskellige størrelser)
  • en tærteform med løs bund, 22 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Hjertelåget kræver en lille hjerteudstikker, som kan købes på nettet eller i velassorterede isenkrambutikker. Har du ikke mod på at lave de små hjerter, kan dejen skæres i strimler og lægges på tærten som et gitterlåg.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'