Æblesorbet
3. april 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Supernem sorbet lavet på æblemost og sukker og serveret med syrlige æblechips på toppen.
Bemærk
Frysetid: 45 minutter i ismaskine
Ingredienser
Sådan gør du
Kog sukker og æblemost i en gryde, til sukkeret er opløst.
Afkøl lagen, og frys den til sorbet i en ismaskine. Har du ikke en ismaskine, kan du sætte den i fryseren, og røre i den jævnligt, til den er frossen.
Kugl sorbeten op, anret på små tallerkner eller underkopper, og pynt med æblechips og skovsyre.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk