Æblesorbet

3. april 2023 af .

Foto: Betina Hastoft

Supernem sorbet lavet på æblemost og sukker og serveret med syrlige æblechips på toppen.

Bemærk
Frysetid: 45 minutter i ismaskine

Ingredienser

Sådan gør du

Kog sukker og æblemost i en gryde, til sukkeret er opløst.
Afkøl lagen, og frys den til sorbet i en ismaskine. Har du ikke en ismaskine, kan du sætte den i fryseren, og røre i den jævnligt, til den er frossen.
Kugl sorbeten op, anret på små tallerkner eller underkopper, og pynt med æblechips og skovsyre.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar