Annonce

Æbleskiver med Grana Padano-ost

2. november 2021 af Annonce.

Foto: Annonce

Bemærk
Hviletid i køleskabet: 30 minutter.

Ingredienser

Udstyr

Æbleskivepande eller æbleskivebager

Sådan gør du

Del æggene i hvider og blommer, pisk hviderne helt stive, og stil det til side.
Bland hvedemel, salt, sukker, kardemomme og natron.
Pisk æggeblommer og kærnemælk sammen, sigt melblandingen i, og rør godt.
Tilsæt olie, og lad dejen hvile i 30 minutter i køleskabet.
Vend de piskede æggehvider i dejen, og hæld den i en kande.
Skær Grana Padano-osten i mindre stykker.
Varm en æbleskivepande, og hæld lidt olie i hvert hul. Fyld hullerne trekvart op med dej. Når dejen begynder at stivne og hæve i kanterne, vend dem halvt, kom ostestykker i, og hæld lidt mere dej i, så de bliver helt runde. Drej æbleskiverne flere gange under bagningen.
Stik i æbleskiverne med en strikkepind eller en træpind. Hvis der hænger dej ved pinden, skal de bages lidt længere.
Anret med høvlet Grana Padano-ost og frisk timian.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar