Æbleskiver med chokolade
3. december 2017
af
Anne Moltke Dahl.
Foto: Columbus Leth
Læg en lille overraskelse ind i hver æbleskive i form af et stykke chokolade. Det vil gøre enhver kageelsker glad helt ned i maven.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggehviderne stive i en skål. Smelt smørret.
Pisk hvedemel sammen med smeltet smør, mælk, bagepulver, sukker, kardemomme og salt i en anden skål.
Vend æggehviderne sammen med melblandingen. Hak mælkechokoladen groft.
Opvarm en æbleskivepande med smør, og fyld hullerne ¾ op med dej. Vend æbleskiverne ½ omgang, når de begynder at stivne i kanterne.
Læg et stykke chokolade ind i hulrummet på hver æbleskive. Vend dem rundt, og steg dem færdige.
Drys de lune æbleskiver med flormelis, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk