Æblemuffins med hvid chokolade

31. august 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Opskriften på de saftige æblemuffins er nem at gange op, hvis I bliver mange omkring kaffebordet.

Ingredienser

Udstyr

12 papirforme og 1 fast muffinform

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190°, og sæt papirforme ned i en fast muffinform.
Pisk smør, sukker og vaniljesukker cremet i en skål med en elpisker. Tilsæt æg, og pisk videre. Tilsæt skyr, og rør det sammen med dejen.
Bland hvedemel, bagepulver og salt i en anden, og rør det i dejen, til den er jævn og glat.
Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tern. Hak chokolade groft. Vend æbletern og det meste af chokoladen i dejen.
Fordel dejen i papirformene, og drys den resterende hakkede chokolade på toppen.
Bag muffinsene i ovnen i ca. 20 minutter, til de er netop gennembagte. Afkøl dem let på en bagerist inden servering.

Tip!

Lav gerne dobbeltportion af disse æblemuffins, når du alligevel er i gang, og frys halvdelen ned til senere.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar