Æblekompot med lime og mynte

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Æblekompot er dejligt tilbehør til stegt fjerkræ, svinekød eller vildt. Her er det let krydret med lime og mynte.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl æblerne, og skær dem i kvarte. Fjern kernehus og stilk. Skær herefter hvert æblestykke i 2 dele.
Smelt smørret på en pande, til det syder, og steg æblerne, til de bruner på alle sider.
Riv skallen og pres saften af limefrugter. Hæld limesaft og -skal på panden til æblerne.
Kog æblerne godt igennem, til saften er kogt næsten væk. Vend dem med hakket mynte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar