Æblekage med kanelricotta

1. juni 2018 af .

Foto: AOP

Æblekagen smager ekstra godt, hvis du serverer den helt friskbagt og stadig lun.

Bemærk
Ovntid: Ca. 30 minutter.

Ingredienser

Udstyr

en springform, ca. 20 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190°. Smør formen.
Pisk sukker og æg let sammen, og rør smørret i.
Sigt mel, bagepulver og kardemomme i dejen, og rør forsigtigt. Skræl ⅓ af æblerne, skær det i grove tern, og vend det i dejen.
Fordel dejen i formen. Skyl resten af æblerne, og skær dem i tynde både, Fordel dem i taglagt mønster på dejen.
Bland sukker og kanel sammen, og drys det på æblerne. Bag kagen i ovnen i 25-30 minutter.
Vend ingredienserne til kanelricottaen sammen, og servér til den lune kage.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar