Æblekage med kanel og hasselnødder

Æblekage kan laves på mange måder. Her får du en lækker opskrift med marcipancreme, kanel og hasselnødder.

Æblekage med kanel og hasselnødder
31-60 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Ovntid: Ca. 50 minutter.

Ingredienser

stk.

Udstyr

  • tærteform, 22 cm i diameter

Sådan gør du

Tip!

Skåret æble bliver brunligt ved kontakt med ilten i luften. En mulighed er at lægge æblestykkerne i en skål med koldt vand og evt. citronsaft, efterhånden som de skæres ud, for at undgå misfarvningen. Men ved denne metode bliver æblerne temmelig udvandede både i smag og konsistens. Derfor er det altid bedst at vente med at skære æblerne til sidste øjeblik, før de skal anvendes i opskriften. Tag ét æble ad gangen, skær det ud, og læg det straks i dejen, cremen eller dressingen (afhængigt af hvilken ret, du er i gang med at lave).

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'