Æblehjerter med flødeskum

13. april 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Sæt et fad små bedårende æblehjerter på kagebordet, når du vil forkæle dem, du holder af. Fyldet af friske æbler i små tern gør kagerne supersaftige og aromatiske. Nyd dem lune med blødt pisket flødeskum og en god kop kaffe eller te.

Ingredienser

Udstyr

Udstyr
Hjerteform med 8 huller eller fast muffinform

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°.
Del æggene i blommer og hvider. Riv smørret i en skål, og pisk det med flormelis. Tilsæt æggeblommerne 1 ad gangen.
Vend mel med vaniljesukker, og sigt det i dejen under omrøring.
Pisk æggehviderne stive, og fold dem i dejen.
Skær æblerne i helt små tern. Vend dem i dejen, og fordel dejen i smurte forme.
Bag kagerne i ovnen på nederste rille i ca. 35 minutter. Lad dem afkøle i formene på en rist.
Pisk fløden til blødt skum.
Drys evt. kager og flødeskum med æblegranulat, og servér, mens kagerne er lune.

Tip!

Bag evt. æblekagerne i almindelige muffinforme, hvis du ikke har hjerteforme. Smagen bliver med garanti lige så god.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar