Æblegrød med makroner og vaniljeskyr
31. januar 2023
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Klassisk æblegrød toppet med skyr og en sprød makron.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i tern.
Flæk vaniljestangen med en skarp kniv, skrab kornene ud, og læg vaniljekorn og den tomme vaniljestang i en gryde sammen med æbletern, vand og sukker.
Bring det langsomt i kog, og lad det simre i ca. 10 minutter, til æblerne er godt møre. Afkøl.
Anret æblemosen i dybe tallerkner, og top med vaniljeskyr og makroner.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk