Æblegløgg med ingefær

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Æblegløggen har en god og kraftig smag, men er lavet helt uden alkohol, så børnene også kan få en kop med.

Bemærk
Trækketid: Mindst 2 timer, gerne længere.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær ingefær og citron i skiver, og læg dem i en stor gryde sammen med resten af ingredienserne til æblegløggen.
Varm blandingen op til kogepunktet, og tag så gryden fra varmen. Lad gløggen trække i gryden i mindst 2 timer, men gerne længere.
Si gløggen, og hæld den tilbage i gryden.
Skyl æblerne, og skær dem i små tern. Bland æbletern, mandelsplitter og tranebær i den afkølede gløgg.
Varm gløggen op i gryden, til den er rygende varm, men uden at den koger. Servér i varmefaste glas.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar