Æbleflæsk med peberrod
13. august 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
En frisk og lækker udgave af den traditionelle æbleflæsk med løg, timian, sennep og peberrod. Den kan serveres året rundt!
Ingredienser
Sådan gør du
Skær baconen i skiver. Pil løgene, halvér dem, og skær dem i skiver.
Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i både.
Steg baconskiverne gyldne og sprøde på en tør pande i ca. 5 minutter.
Tilsæt løg, æbler og hakket timian (gem lidt timian til pynt). Steg det hele i 5-8 minutter, og smag til med sennep, salt og peber.
Drys revet peberrod og frisk timian på, og servér evt. brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på æbleflæsk
Powered by Froala Editor