Æbleflæsk med peberrod

13. august 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En frisk og lækker udgave af den traditionelle æbleflæsk med løg, timian, sennep og peberrod. Den kan serveres året rundt!

Ingredienser

Sådan gør du

Skær baconen i skiver. Pil løgene, halvér dem, og skær dem i skiver.
Skyl æblerne, fjern kernehuset, og skær æblerne i både.
Steg baconskiverne gyldne og sprøde på en tør pande i ca. 5 minutter.
Tilsæt løg, æbler og hakket timian (gem lidt timian til pynt). Steg det hele i 5-8 minutter, og smag til med sennep, salt og peber.
Drys revet peberrod og frisk timian på, og servér evt. brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar