Æbleflæsk med lakrids
6. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Er du vild med æbleflæsk, så prøv denne skønne udgave med lakrids. Det salte flæsk og de syrligt-søde æbler har godt af lidt modvægt fra den runde og dybe lakridssmag.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Fordel flæsket på en bageplade beklædt med bagepapir. Rør olie og lakridspulver sammen, og pensl det på flæsket.
Steg det i ovnen i 15 minutter. Vend flæsket, hæld fedtet fra (gem det til senere),og steg flæsket videre i ovnen i ca. 15 minutter, til det er gyldent og sprødt.
Pil løgene, og skær dem i skiver. Steg dem i smør på en pande, til de er bløde og har taget en smule farve. Tag dem af panden.
Skyl æblerne, og skær dem i både uden kernehus. Hæld flæskefedtet på panden, og steg æblerne i 7-8 minutter ved middel varme, til de er møre.
Servér det sprøde flæsk med rugbrød, æbler og løg. Pynt med karse og evt. tallerkensmækker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Æbleflæsk med stribet flæsk og løg
Powered by Froala Editor