Æbleflæsk

5. marts 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Den gode gamle danske klassiker har lidt af det hele: Fedt og salt fra flæsket, syrlighed og sødme fra æblerne og sprødhed og fylde i smagen fra løgene.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg flæsket sprødt på en pande i smør, og læg det på et serveringsfad.
Pil løgene, og skær dem i ringe. Steg løgringene i flæskets stegefedt, til de er bløde og har taget en smule farve. Krydr med salt og peber. Hæld hvidvinseddiken over løgene, og lad den koge væk. Læg løgene oven på flæsket.
Skyl æblerne, fjern kernehus, og del dem i kvarte. Steg dem på panden sammen med timian, til de begynder at tage farve og blive en smule bløde. Krydr med salt og peber.
Servér flæsk, løg og æbler sammen med godt brød og eventuelt en skefuld sennep.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar