Æblecrumble med nougat og hasselnødder

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Lækker æblecrumble med blød nougat og knasende nødder. Den er både god og nem at lave.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland havregryn, sukker og små stykker kokosolie. Smuldr det med fingrene til en grynet blanding uden at ælte det sammen.
Hak nødder groft, og skær nougat i tern. Bland begge dele i dejen, stadig uden at ælte.
Skær æbler i tynde både uden kernehus. Fordel dem i et 3 cm tykt lag i et smurt ovnfad. Vend evt. æblerne med æblesirup.
Drys havregrynsblandingen over æblerne. Bag kagen i en 185° varm ovn i ca. 25 minutter, til den er gyldenbrun, og æblerne er møre.
Servér lun med flødeskum eller is.

Tip!

Kokosolie har en særlig smag, der er rigtig god i kager, men du kan sagtens bruge smør i stedet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar