Æblecrumble med kanel og blåbær
11. september 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Crumble er en virkelig nem dessert, som endda kan varieres med den frugt, man lige har ved hånden.
Ingredienser
Udstyr
fire små ovnfaste portionsskåle eller ramekiner
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°, og smør de ovnfaste skåle med lidt smør.
Skyl æblerne, skær dem i små tern, og vend dem sammen med blåbær, sukker, kanel og citronsaft.
Fordel blandingen i de ovnfaste skåle.
Smuldr havregryn, sukker, smør og salt sammen med fingrene, og fordel crumblen oven på frugten i skålene. Hak hasselnødderne groft, og drys dem over.
Bag æblecrumbles i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gyldne. Servér dem lune med en skefuld cremefraiche på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også:Æblecrumble med marcipan