Æblecocktail med julekrydderier
14. november 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Denne perlende æblecocktail, smagt til med varme krydderier, passer perfekt som velkomstdrink i de kolde måneder og giver et dejligt frisk pift til den lidt tunge julemad.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring æblejuice, sukker, stjerneanis og allehånde i kog i en lille gryde.
Lad det koge ind til en tyk sirup. Afkøl helt.
Hæld lidt æblesirup i hvert glas, og fyld op med afkølet cremant.
Tip!
Til børn og gæster, der ikke drikker alkohol, kan du hælde danskvand i glassene i stedet for cremant.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk