Æblechips med kanel
6. april 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Med blot to ingredienser kan du selv lave en portion sprøde æblechips. Spis dem som fredagsslik eller oven på skyren til morgenmad.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 115°. Skær æblerne i tynde skiver på 2 mm's tykkelse, f.eks. på et mandolinjern.
Læg æbleskiverne på en bageplade med bagepapir, og drys med kanel. Bag æblerne i ovnen i ca. 1½ time, til de er helt tørre og krøller lidt i kanten. De er bløde, når de kommer ud af ovnen, men bliver sprøde, når de køler.
Opbevar dem i en lufttæt beholder, når de er helt afkølede.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk