Æblechips med kanel

6. april 2021 af .

Foto: Columbus Leth

Med blot to ingredienser kan du selv lave en portion sprøde æblechips. Spis dem som fredagsslik eller oven på skyren til morgenmad.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 115°. Skær æblerne i tynde skiver på 2 mm's tykkelse, f.eks. på et mandolinjern.
Læg æbleskiverne på en bageplade med bagepapir, og drys med kanel. Bag æblerne i ovnen i ca. 1½ time, til de er helt tørre og krøller lidt i kanten. De er bløde, når de kommer ud af ovnen, men bliver sprøde, når de køler.
Opbevar dem i en lufttæt beholder, når de er helt afkølede.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar