Æble-sveske-kompot med portvin
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Frisk og lækkert tilbehør til både and og flæskesteg.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg sveskerne i en skål, og hæld portvin over.
Skyl æblerne, og skær dem i både (fjern kernehuset). Pil løgene, og skær dem i tynde både.
Smelt andefedtet i en gryde, og vend æbler og løg heri. Krydr med timian, salt og peber.
Når æblerne er let møre, men stadig har bid, tilsættes svesker og den portvin, de ligger i.
Varm igennem, og smag til med salt og peber. Drys evt. med frisk timian.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk