Æble-sveske-kompot med portvin

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Frisk og lækkert tilbehør til både and og flæskesteg.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg sveskerne i en skål, og hæld portvin over.
Skyl æblerne, og skær dem i både (fjern kernehuset). Pil løgene, og skær dem i tynde både.
Smelt andefedtet i en gryde, og vend æbler og løg heri. Krydr med timian, salt og peber.
Når æblerne er let møre, men stadig har bid, tilsættes svesker og den portvin, de ligger i.
Varm igennem, og smag til med salt og peber. Drys evt. med frisk timian.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar