Abrikos-caprese med skinke og grillede brød

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Denne lækre caprese er en uhøjtidelig anretning med masser af farver.

Ingredienser

Sådan gør du

Anret skinken på et fad. Skyl og halvér abrikoserne, fjern stenen, og skær abrikoserne i både. Dup mozzarellaen tør, og riv den i stykker med fingrene. Fordel abrikosbåde, mozzarella og basilikumblade mellem skinken.
Dryp anretningen med olivenolie og balsamico, og krydr med salt og peber. Pas på med at salte for meget, da skinken også er salt.
Rist hasselnødderne på en tør pande i ca. 5 minutter, til de begynder at dufte. Tag dem af panden, og nulr de løse skaller af. Hak nødderne groft, og drys dem over salaten
Pensl brødskiverne med lidt olivenolie, og grill dem hårdt på en varm grillpande, til brødet får tydelige grillstriber på begge sider. Gnid brødskiverne med et overskåret hvidløgfed
Stil fadet med abrikos-caprese og de grillede brødskiver på bordet, og lad gæsterne selv forsyne sig.

Tip!

En klassisk caprese er skiver af tomat og mozzarella pyntet med basilikumblade – men denne version med abrikos og skinke er også skøn!

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar