Åbne fastelavnsboller med hindbær og marcipan
I en åben fastelavnsbolle laves en fordybning i dejen i stedet for at lukke dejen om fyldet. De er nemme at lave og smager herligt!
![Åbne fastelavnsboller med hindbær og marcipan](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/abne-fastelavnsboller-med-hindbaer-og-marcipan_12790.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5310077475729094&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
February 21, 2022 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Hævetid, i alt: 1 time og 15 minutter.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner