Åben sandwich med røget hellefisk og cashewcreme
12. oktober 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Cashewcreme gør sig rigtig godt som supplement til den klassiske smøreost. Cremen er frisk og fyldig og smager vidunderligt i en sandwich med røget hellefisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Pres saften af citronen. Hæld kogende vand over cashewnødderne i en skål, og lad dem stå i 30 minutter. Hæld vandet fra, og kværn nødderne sammen med citronsaft og vand i en blender.
Tilsæt evt. lidt ekstra vand, og kør, til det får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
Skær brødet i grove skiver, og rist dem i ovnen eller på en brødrister. Rens og skær radiser i tynde skiver. Skyl ærteskud.
Smør ristet brød med cashewcreme, og top med stykker af røget hellefisk, radiseskiver, ærteskud og dild. Servér straks.
Tip!
Hellefisk er et godt alternativ til laks. Delikatessen fra de arktiske have fås i de fleste supermarkeder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk