3 slags pindemadder

Mad på pind er både hyggeligt og sjovt. Og da de små hapsere kan varieres i det uendelige, egner de sig godt til alt fra nytårsfest til børnefødselsdag.

3 slags pindemadder
31-60 min.

(2)

October 12, 2021 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal

Ingredienser

personer

Udstyr

  • træpinde

Sådan gør du

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Tips til pindemadder

Pindemadder er enkle at lave og kræver ikke særlig mange ingredienser. Til gengæld ligner det en million, når de farverige pindemadder bliver serveret. Da pindemadder er meget enkle, er det vigtigt, at du vælger råvarer af god kvalitet med. En pindemad med pølse, ost og figen smager bare bedre, hvis råvarerne er friske og fyldt med smag.  

Du kan servere pindemadder som velkomstsnack, forret eller som en del af en buffet. Pindemadder er også hyggelige at servere til en børnefødselsdag, f.eks. sammen med en lækker dip, foccaciabrød og en farverig lemonade.  

Forslag til pindemadder:

  • Melon, mozzarella og basilikum
  • Vindruer og fast ost
  • Agurk, flødeost, røget laks og dild
  • Oliven, ost og pølse
  • Mini-sandwich med laks og flødeost
  • Nektarin, parkaskinke og basilikum
  • Vandmelon, feta og frisk mynte

Prøv også vores opskrift på dadler i baconsvøb

Måske du også kan li'