3 slags pindemadder

12. oktober 2021 af .

Foto: Inge Skovdal

Mad på pind er både hyggeligt og sjovt. Og da de små hapsere kan varieres i det uendelige, egner de sig godt til alt fra nytårsfest til børnefødselsdag.

Ingredienser

Udstyr

træpinde

Sådan gør du

Skyl, og bag tomaterne i ovnen i ca. 25 minutter ved 150°. Lad dem afkøle.
Sæt 2 på hver pind skiftevis med mozarellakugler. Kværn frisk peber over hver pind, og servér.
TIP: Savner du mere grønt, kan du fx også stikke agurkestykker eller friske basilikumblade på.
Læg træpindene i vand i mindst 30 minutter. Tænd ovnen på 200°.
Sæt kyllingekødet på pinde, og bind 1 helt stykke bacon omkring hver pind. Steg dem i ovnen i ca. 20 minutter, indtil baconen er sprød.
Vask persillen godt for jord. Kom alle ingredienser i en blender, og blend til en jævn masse. Smag pestoen<br /> til med salt.
Tænd ovnen på 200°. Skyl kartoflerne, og steg dem i ovnen i ca. 45 minutter. Lad dem afkøle lidt, og vend<br /> dem i persillepesto. Sæt kartoflerne på pind, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk

Tips til pindemadder

Pindemadder er enkle at lave og kræver ikke særlig mange ingredienser. Til gengæld ligner det en million, når de farverige pindemadder bliver serveret. Da pindemadder er meget enkle, er det vigtigt, at du vælger råvarer af god kvalitet med. En pindemad med pølse, ost og figen smager bare bedre, hvis råvarerne er friske og fyldt med smag.  

Du kan servere pindemadder som velkomstsnack, forret eller som en del af en buffet. Pindemadder er også hyggelige at servere til en børnefødselsdag, f.eks. sammen med en lækker dip, foccaciabrød og en farverig lemonade.  

Forslag til pindemadder:

  • Melon, mozzarella og basilikum
  • Vindruer og fast ost
  • Agurk, flødeost, røget laks og dild
  • Oliven, ost og pølse
  • Mini-sandwich med laks og flødeost
  • Nektarin, parkaskinke og basilikum
  • Vandmelon, feta og frisk mynte

Prøv også vores opskrift på dadler i baconsvøb

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar