3 slags pindemadder
Mad på pind er både hyggeligt og sjovt. Og da de små hapsere kan varieres i det uendelige, egner de sig godt til alt fra nytårsfest til børnefødselsdag.
(2)
Ingredienser
Udstyr
- træpinde
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Tips til pindemadder
Pindemadder er enkle at lave og kræver ikke særlig mange ingredienser. Til gengæld ligner det en million, når de farverige pindemadder bliver serveret. Da pindemadder er meget enkle, er det vigtigt, at du vælger råvarer af god kvalitet med. En pindemad med pølse, ost og figen smager bare bedre, hvis råvarerne er friske og fyldt med smag.
Du kan servere pindemadder som velkomstsnack, forret eller som en del af en buffet. Pindemadder er også hyggelige at servere til en børnefødselsdag, f.eks. sammen med en lækker dip, foccaciabrød og en farverig lemonade.
Forslag til pindemadder:
- Melon, mozzarella og basilikum
- Vindruer og fast ost
- Agurk, flødeost, røget laks og dild
- Oliven, ost og pølse
- Mini-sandwich med laks og flødeost
- Nektarin, parkaskinke og basilikum
- Vandmelon, feta og frisk mynte
Prøv også vores opskrift på dadler i baconsvøb