Wraps med grøntsagsfyld og kylling

Wraps er en nem løsning på en travl hverdag. De er også gode i madpakken.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kyllingekødet i mindre stykker. Pil og hak løget. Opvarm olien på en pande, og svits løget, til det er klart.
Tilsæt kyllingestykkerne, og steg dem i 3-4 minutter på hver side.
Skær de soltørrede tomater og squash i små stykker, og lad dem stege med på panden i 4-5 minutter.
Tilsæt solsikkekerner, og vend rundt. Krydr med salt og peber.
Skyl og tør babyspinaten. Varm tortillaer i ovnen eller i 1 minut på hver side på en tør pande.
Fordel babyspinat og det stegte fyld oven på tortillaerne. Drys med basilikumblade. Rul stramt sammen, og spis straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Line Falck