Wontonsuppe med asparges

Wontoner er små kinesiske dejkugler med fyld, som koges. I denne opskrift er wontonerne med svinekød, og de koges i suppe, så begge dele får en skøn, skøn smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak koriander. Riv skallen af limefrugten. Rør kødet med koriander, limeskal og rød karrypasta. Krydr med salt.
Fyld farsen i wontondej, og luk dejen om fyldet. Brug evt. lidt melklister af sammenrørt mel og vand til at lukke dem med.
Pres saften af limefrugten. Kom rød karrypasta, bouillon og limesaft i en gryde, og lad det koge op. Smag til med mere limesaft og salt.
Tilsæt wontonerne, og lad dem pochere i 3-4 minutter, eller til farsen er gennemtilberedt.
Knæk den træede ende af aspargesene, og skær aspargesene i mindre stykker. Lad dem koge med i suppen et par minutter.
Rens og snit forårsløg. Skyl tomater, og skær dem i både.
Anret forårsløg og tomater i store skåle, og hæld den varme suppe i skålene. Servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 10. august 2018

Opskrift:

Fotograf: AOP