Wienerschnitzel med quinoa og ærtepuré

Vend den klassiske wienerschnitzel i en blanding af quinoa og rasp, så paneringen bliver ekstra knasende sprød. Servér med en knaldgrøn ærtepuré, og du får et fantastisk måltid!

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og kog quinoa efter anvisningen på pakken, og lad det køle af.
Bland den afkølede quinoa med rasp i en skål. Slå ægget ud i en anden skål, og pisk det kortvarigt med en elpisker. Bland mel og salt i en tredje skål.
Bank kalveschnitzlerne lidt med hånden, og dup kødet tørt. Vend først schnitzlerne i mel, derefter i æg og til sidst i quinoa-rasp-blandingen.
Steg schnitzlerne i smør på en pande, til de er flot gyldne.
Kog ærterne i letsaltet vand i et par minutter, og si vandet fra. Tilsæt fløde, salt og peber, og blend det til en grov puré med en stavblender.
Anret schnitzlerne med ærtepuré, top med brøndkarse, og spis brød til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 17. juli 2018

Opskrift:

Fotograf: Nina Malling, Skovdal Nordic