Verdens nemmeste islagkage

Nem og lækker islagkage, du kan lave på nul komma fem – køb gode lagkagebunde hos bageren, og læg dem sammen med god, færdigkøbt vaniljeis og en stor portion friske bær. Vupti!

Bemærk: Frysetid: Minimum 3 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

Læg denne ene lagkagebund i bunden af en springform, der passer i størrelsen.
Lad vaniljeisen tø en lille smule op, og rør den sammen med lidt af de friske bær.
Fordel isen oven på lagkagebunden i springformen. Læg den anden lagkagebund ovenpå isen, og pres kagen let sammen.
Sæt islagkagen i fryseren i mindst 3 timer.
Smelt chokoladen forsigtigt, fx over vandbad eller i mikrobølgeovnen.
Tag islagkagen ud af springformen, og sæt den på et fad.
Fordel de sidste bær på toppen af kagen, og dryp chokoladen i tynde stråler ud over kagen.

Tip!

Servér fx med et glas iskold cava.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth