Verdens bedste grydebrød

Bag et rigtig lækkert brød i gryde helt uden at ælte, det er så nemt og resultatet er fantastisk. Få opskriften på verdens bedste grydebrød lige her.

Bemærk:Hævetid: 12 timer.

Ingredienser

Sådan gør du

1Rør gær og vand sammen. Tilsæt salt, sukker og de 2 slags mel, og rør rundt med en grydeske.
2Skræl og riv guleroden, og bland den i dejen. Dejen skal være meget lind og våd. Lad dejen hæve ved stuetemperatur i mindst 12 timer, gerne natten over.
3Sæt den tomme gryde i ovnen. Tænd ovnen på 250°, og lad ovn og gryde blive brandvarme.
4Tag gryden ud af ovnen, og drys solsikkekerner i bunden af den. Hæld den bløde dej ned i gryden oven på kernerne.
5Bag brødet i ovnen i 30 minutter med låget på. Fjern derefter låget, og bag brødet i yderligere 20 minutter uden låg. Lad brødet hvile i mindst 30 minutter, før det skæres i skiver.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet:1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf:Columbus Leth