Verdens bedste chili con carne

Denne chili con carne tager ikke lang tid at bikse sammen, men den må gerne stå og simre en times tid, så den bliver ekstra smagfuld.

Bemærk: Kogetid: 55 minuttter.

Ingredienser

Sådan gør du

1 Pil og hak løg og hvidløg fint. Rens chilierne, og hak dem fint. Varm olien op i en stor gryde, og steg løg og chili sammen med krydderierne.
2 Tilsæt kødet lidt ad gangen, og lad det blive brunt sammen med løgblandingen, før du tilsætter mere kød. Krydr med chiliflager, salt og peber.
3 Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad retten simre i 30 minutter. Rør jævnligt.
4 Skyl bønnerne i en sigte, og vend dem i gryden. Lad retten småsimre i yderligere 25 minutter. Smag til med chiliflager, salt, kanel og spidskommen.
5 Kog ris efter anvisningen på pakken.
6 Rør ingredienserne sammen i en skål.
7 Drys de kogte ris med finthakket chili og mynte, og servér som tilbehør til chili con carne sammen med den kølige yoghurtcreme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 1. juni 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth