Verdens bedste chili con carne

Denne chili con carne tager ikke lang tid at bikse sammen, men den må gerne stå og simre en times tid, så den bliver ekstra smagfuld.

Bemærk: Kogetid: 55 minuttter.

Ingredienser

Sådan gør du

1Pil og hak løg og hvidløg fint. Rens chilierne, og hak dem fint. Varm olien op i en stor gryde, og steg løg og chili sammen med krydderierne.
2Tilsæt kødet lidt ad gangen, og lad det blive brunt sammen med løgblandingen, før du tilsætter mere kød. Krydr med chiliflager, salt og peber.
3Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad retten simre i 30 minutter. Rør jævnligt.
4Skyl bønnerne i en sigte, og vend dem i gryden. Lad retten småsimre i yderligere 25 minutter. Smag til med chiliflager, salt, kanel og spidskommen.
5Kog ris efter anvisningen på pakken.
6Rør ingredienserne sammen i en skål.
7Drys de kogte ris med finthakket chili og mynte, og servér som tilbehør til chili con carne sammen med den kølige yoghurtcreme.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød

Udgivet: 30. august 2018

Opskrift:

Fotograf: Columbus Leth